Om os

Christina Meinert

Christina Meinert

Christina Meinert er intuitiv vejleder i meditation og natur, energiarbejder og pædagog. Christina har i mere end 20 år arbejdet med spirituelle processer. Elsker store skove, Vesterhavet, energiarbejde i naturen, jordbær og en god bog. Udover at arbejde som pædagog, lave ugentlige skovmeditationer og kurser, laver Christina personlige og gruppeforløb med udgangspunkt i transformation og healing i naturen.

Karoline om Christina: Når jeg laver naturmeditation med Christina, finder jeg altid ind til en visdom af den slags, der bare vækker genklang. Som en nøgle der åbner en dør til et rum, som altid har været der, men som jeg lige havde glemt midt i al dagligdagsflimmeret.

Karoline Hedegaard Brander

Karoline Hedegaard Brander

Karoline Hedegaard Brander er forfatter til to novellesamlinger, som er skrevet i naturen og med naturen som inspirator. Karoline er uddannet dansk og billedkunstlærer, har boet 7 år i troperne med sin familie og elsker anemoner, vind i håret, sodavandsis, stjernehimmel, lange kram og gode fortællinger. Bare for at næve lidt. Karoline afholder også online skriveworkshops og sælger freelancetimer som korrekturlæser og redaktør.

Christina om Karoline: At gå her i naturen sammen med Karoline er simpelthen en gave, hun vækker min kreativitet – hun giver mig lyst til at sætte mig ned og skrive, jeg bliver inspireret til at skrive historier om de ting vi ser på vores vej.

Følg os på SoMe