Kurser

Vores kurser bygger alle på en kærlighed til naturen. Af egen erfaring ved vi, at naturen er en fantastisk støtte i både selvudviklende processer såvel som kreativ udfoldelse.

Lige nu har vi et weekendkursus på programmet.

Når naturen hvisker os ord er et weekendkursus for naturelskere med skrivelængsel. 

Når naturen hvisker os ord

Weekendkursus for naturelskere med skrivelængsel

Når naturen hvisker os ord er blevet til som en drøm. Et ønske om at udtrykke det som vi begge brænder for. Nemlig glæden ved naturen og glæden ved at skrive og udtrykke sig kreativt.

At kunne forene de to ting, at skrive i naturen, dét vil vi gerne dele med dig.

Du behøver ikke at være vant til at skrive og have en forfatter i maven, selvom det i sagens natur heller ikke er forbudt. Men har du skrivelængslen, kan du på kurset finde et fælleskab at udfolde kreativiteten i. Muligvis er du bare nysgerrig på, hvordan naturen kan bruges som inspirator, når du gerne vil udtrykke dig på skrift.

Skriv intuitivt med naturen

Lad naturen støtte din intuitive skrivelængsel

Skriv intuitivt med naturen er et individuelt, mail-baseret forløb for dig, der gerne vil skrive intuitivt, og som synes, det lyder spændende at bruge naturen i din skriveproces.

Du skal være åben for, at vi bruger meditation og mindfulness som en vigtig del af skriveprocessen. Du skal være nysgerrig på, at når vi skriver intuitivt, så møder vi op uden planer. Og for et øjeblik glemmer vi produktet for i stedet at bevæge os ind i den hudløse og modige proces.

For en stund giver vi slip på den del af os selv, der gerne vil kontrollere. Vi tillader os selv at lade ord og sætninger flyde, som de selv vil.

Møder op med spidsede blyanter, blankt papir og åbne sind.

Følg os på SoMe